ha det, oslo! hei, bergen!

Photobucketbergen 2007

Jeg har levert eksamen, klemt masse på den flyvende kjæresten, jobbet, festet litt og pakket baggen. Nå setter jeg kursen over fjellet til Bergen, og jeg tror det blir himla bra! Tusen takk for alle fine kommentarer på forrige innlegg, det går veldig bra med han, han er fortsatt på sykehus men blir passet veldig godt på, og han kommer til å bli fin igjen! Men skummelt var det!

Jeg har ikke vært i Bergen på tre år, så det blir morsomt å se om alt er som det skal være! Hva gjør man forresten i Bergen? Hvor går man hen? Hvor har de best sushi? Kom, kom, kom med Bergenstips!

Leaving for Bergen today!Advertisements

13 thoughts on “ha det, oslo! hei, bergen!

 1. Åhh, Bergen er verdens fineste by! Den beste kaffen og teen serverer de på Det Lille Kaffekompaniet; man går opp til høyre for Fløibanen noen trappetrinn og vips så er man der! 🙂 Jeg er ikke så veldig fan av sushi, men av de to stedene jeg har vært syns jeg helt klart at Soho var best! Soho ligger litt nedenfor Johanneskirken et sted. Ellers har jeg nok ikke så mange tips; Fløyen er et must, den botaniske hagen til universitetet er fin, kunstmuseene langs lille Lungårdsvann er verdt å ta en titt innom, og du finner mye fine klær i Skostredet 🙂 Du må ha en god tur!

 2. Ichiban er plassen for sushi, er bare en liten take away, med noen få sitte plasser, men uten tvil, best, raskest og billigst.. mmm nam nå fikk jeg lyst på sushi:P

  Velkommen til bergen;)

 3. Hei!

  Bergen er ein fin by. I tillegg til Kaffekompaniet bør du innom Muffin & Hekkel i Skostredet, Eat My Muffin på Xhibition, Kaffelade i Galleriet, Cafe Opera ved teateret (god mat til ok prisar), hobby- og kunstnarmateriellbutikken Nordbye AS i Strandgaten. Sushi er best på Sumo, Soho, Nama Sushi & Noodles, og på Red Sun. Spesielt dei to siste stadene har god sushi, og ein fyldig meny.

  Håper du får fine dagar her i Bergen! 🙂

 4. Jeg er enig i at Ichiban har god sushi, men hvis du vil sitte inne er Sumo ganske bra, og rimelig. Nama er litt dyrere, men også finere. Vågen Fetevare er en veldig fin kafé! Jeg er sykt dårlig på stedsbeskrivelser så du kan sikkert finne adresse.

 5. Takk for fine tips! Og kom gjerne med fler hvis noen har noe:)
  Annika og Nøve: bor rett ved sumo, så det skal nok prøves!

 6. jeg har vært i bergen én gang, så har ikke akkurat så mange tips, men red sun har veldig god sushiii! (selv om det ikke er av den billigste typen) jeg sjekket nemlig diverse internettsider for å finne et bra sushisted, og da havnet jeg der 😉

 7. cafe chaos oppe med SV-fakultet, veldigveldig koseleg. Rett i nærhten er Twisted, finfin klesbutikk. Og vågen fetevare som nevnt før er veldig koselig.

 8. Bergen Bergen å Bergen

  Søndagsmarked i skostredet fra to til fem
  Pingvinkikking etter at akvariet har stengt
  Gratis museum på naturhistoriske og kulturhistoriske samlinger
  Sushi på sumo
  Skattejakt på brukthuset hammersland og på miljømarked under puddefjordsbroen
  Uteservering på verftet
  Gratis jazzoutkonserter og konserter med bergen bigband på samme sted
  Perfekt kaffe på kaffemisjonen
  Handle luksusmat på safari
  Gå fjellveien

  Jeg tror Bergen er den perfekte byen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s