Pølsehorn i natten

Photobucket

Noen ganger får jeg bakekick, og i dag (eller natt) resulterte det i pølsehorn. Pølsehorn er ikke så vanlig i Norge, men er veldig vanlig i Danmark. De beste pølsehornene jeg noen gang har smakt spiste jeg under Roskildefestivalen 2008. Vi var på vei inn til Roskilde by, og på veien sto det en liten jente med en pølsehornbod. Vi kjøpte alle sammen, og de var helt utrolig gode. Min oppskrift har tatt utgangspunkt i de pølsehornene.

Inas pølsehorn

5 dl mel

en pakke gjær

to gulerøtter

litt salt, basilikum og chili (ta de krydderne du liker)

en dæsj olje

vann (jeg aner ikke hvor mye jeg bruker, ta det på feelingen.)

en pakke med pølser

Riv gulerøtter og bland alle ingrediensene i en bolle (bortsett fra pølsene), elt godt og sett til heving.

Photobucket

Kjevl ut til en runding, og del i åtte deler.

Photobucket

Del pølsene i to og legg en bit på hver del. Rull sammen som vanlige horn.

PhotobucketPhotobucket

Pølsehornene stekes i midt i ovnen på 220 grader i ca. 10 minutter.

Photobucket

Så er det bare å nyyyyte pølsehornene. Det skal i allefall jeg gjøre. (og den flyvende kjæresten når han kommer hjem om noen timer. sånn er det når man har en kjæreste som driver med film.)

Advertisements

14 thoughts on “Pølsehorn i natten

  1. Pingback: tilbakeblikk: april-juni « Myldretid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s